Montage

Door onze jarenlange ervaring en opgebouwde relaties hebben wij vakkundige, ervaren en bevlogen monteurs geselecteerd die net dat stapje extra willen en kunnen doen om uw keuken tot in de details af te werken, ondanks een huisbezoek van een van de medewerkers van Online Keukenstudio waarbij een eerste meting is vooraf gegaan, zal ook het montagebedrijf een eindcontrole uitvoeren en eventueel meerwerk met u doorspreken.

Online Keukenstudio brengt u in contact met een van de montagebedrijven uit de regio, door intensieve samenwerking kunnen wij blind varen op hun vakkundigheid en accuratesse, mocht er onverhoopt toch iets mis zijn, komen de monteurs kosteloos bij u terug om de puntjes op de i te zetten en eventueel beschadigde onderdelen vervangen.

Online Keukenstudio zal u een reële prijsopgave kunnen geven naar aanleiding van het gemaakte ontwerp en de bijbehorende configuratie van uw nieuwe keuken(onderdelen).

De geselecteerde montagebedrijven verzorgen tegen meerprijs de volgende werkzaamheden :

  • Het demonteren van de bestaande keuken en het verwijderen van oude wandtegels.
  • Het verleggen van leidingwerk van zowel; water, gas, electra en centrale verwarming.
  • Uitbreiden of vernieuwen van groepenkasten.
  • Wanden doorbreken, verplaatsen of voorzien van sparingen.
  • Het vernieuwen van plafonds of voorzieningen treffen voor plafond afzuigkappen.
  • Het stucadoren van wanden en plafonds.

Wij van Online Keukenstudio coördineren en plannen alle werkzaamheden nauwkeurig in, met de te leveren keuken(onderdelen) en zorgen ervoor dat het montagebedrijf op de afgesproken datum direct kan aanvangen met plaatsen en aansluiten, u leest het goed, het plaatsen en aansluiten op gereedstaand leidingwerk, zodat u een compleet functionerende keuken heeft op het moment dat de monteur klaar is met zijn werkzaamheden.

Bij aanschaf van complete keukens geldt dat wij van Online Keukenstudio bij u thuis het eindresultaat, indien gewenst, komen evalueren. Vragen en tips worden behandeld en tevens leggen wij uit hoe de apparaten functioneren, door deze extra service hopen wij dat de intensieve en prettige samenwerking zoals deze de periode voor levering is geweest, ook voor in de toekomst voor u redenen zijn om ons aan te bevelen bij familie, vrienden, kennissen en buurtjes.

Laat u, ons vakmanschap ervaren!