Over ons

Online Keukenstudio

Online Keukenstudio werkt zonder eigen showroom en is online gevestigd. Gespecialiseerd in het ontwerpen en adviseren voor de aanschaf van losse keukenkasten, complete keukens, werkbladen, spoelbakken, kranen en accessoires.

Door rechtstreeks vanaf de fabriek te leveren, zonder tussenkomst van inkooporganisaties of showrooms, is het mogelijk hoge kwaliteit te combineren met een scherpe prijs.

Richard heeft inmiddels 20 jaar ervaring in de keukenbranche, heeft alle mogelijke functies hierin wel bekleed en is jaren bezig geweest zijn droom te verwezenlijken en dit bij onze klanten tentoon te stellen dat passie, interesse, persoonlijke aandacht en echte vakkennis in combinatie met een hoge administratieve accuratesse en enorme drive voor hoogwaardige after sales een voorbeeld moet zijn voor elke fysieke keukenshowroom in Nederland, vandaar ook onze lijfspreuk ; Laat u, ons vakmanschap ervaren!

Uiteraard bestaat er de mogelijkheid om via Online Keukenstudio eventueel benodigde inbouw keukenapparatuur mee te bestellen, gezien het enorm uitgebreide aanbod hebben wij er voor gekozen dit niet op te nemen in onze website, daar er op dit vakgebied talloze internetaanbieders zijn te vinden en ook de fabrikanten zelf een informerende functie hebben.

Bij een huisbezoek of offerte-aanvraag kunnen wij u professioneel uitleg geven of adviseren welke inbouwapparatuur bij uw wensen aansluiten, wij van Online Keukenstudio hanteren de prijzen van de goedkopere internet aanbieders, uiteraard bent u vrij in uw keuze dit ook zelf te regelen.

Verzorgingsgebied

Huisbezoeken zijn kosteloos in de regio`s; de Voorne Putten, de Hoeksche Waard, Rijnmondgebied, de Drechtsteden en het Westland. Overige regio`s gaan in overleg, voor onze prijzen kunt u contact met ons opnemen, indien het huisbezoek in de overige regio`s voor u aanleiding geven de keuken bij Online Keukenstudio te bestellen worden er geen kosten doorberekend voor het huisbezoek.

Toch liever een showroom bezoeken ?

Vind u het toch nog spannend om zo`n grote uitgave en complex product via internet te bestellen?

Wij van Online Keukenstudio kunnen, buiten de gebruikelijke huisbezoeken, u ook uitnodigen om een afspraak in te plannen in een voor Online Keukenstudio beschikbaar gemaakte showroom, hier staan de producten van de fabrikant waar Online Keukenstudio zijn keukens besteld en heeft een bijzonder prettige en informele sfeer om u als klant alle ins-en-outs, kwaliteit en mogelijkheden te laten zien, uiteraard onder voorwaarden dat een van de medewerkers van Online Keukenstudio u hier in begeleid en adviseert.

Mocht u van deze mogelijkheid gebruik willen maken, kunt u dit kenbaar maken bij het invullen van het afsprakenformulier of aangeven als u ons telefonisch benaderd. Onder het genot van een kop koffie of thee zullen wij van Online keukenstudio u advies geven in de te maken keuzes qua materiaal, kleur, opstelling en alles wat er bij komt kijken om de keuken, uw keuken te maken.

Laat u, ons vakmanschap ervaren! Durft u de uitdaging aan met ons?