Afspraak maken

Heeft u geen tijd of geen zin om talloze showrooms af te lopen of heeft u geen vervoer? Wellicht het gevoel te hebben op de huid gezeten te worden door een opdringerige verkoper die moet scoren van zijn werkgever of op provisiebasis zijn salaris bij elkaar verkoopt? Weet u al precies wat u wilt en wilt u een laatste prijsvergelijk?

Neem dan contact op met ons, wij komen met veel plezier geheel vrijblijvend bij u thuis. Maak nu een afspraak op een tijdstip dat u het beste uitkomt, dus ook ’s avonds en in de weekenden behoort zeker tot de mogelijkheden!

We bespreken in een voor u vertrouwde omgeving alle mogelijkheden en wensen die voor u belangrijk zijn en gaan samen aan de slag om tot het gewenste resultaat te komen.

Uiteraard neemt Online Keukenstudio alle verantwoording op zich en voert daarom een professionele meting uit en bekijken direct of er “out of the box” oplossingen mogelijk zijn die u zelf niet voor mogelijk had gehouden zonder dat dit enorme kosten met zich meebrengt of grote bouwkundige aanpassingen in uw woning vereist.

Nieuwsgierig geworden? Bel of mail voor een geheel vrijblijvend adviesgesprek bij u thuis of vul het contactformulier in.