Garantievoorwaarden

5 jaar garantie op al onze keukenkasten.

Onze keukenkasten worden volgens de nieuwste kennis geproduceerd. Hierbij worden permanente kwaliteitscontroles uitgevoerd. De fabrieksgarantie heeft betrekking op gebreken die ondanks zorgvuldige behandeling optreden door materiaal- of productiefouten. Wij verhelpen de gebreken door vervangende levering. Eventuele montagekosten zijn niet inbegrepen in de garantie.
Bij uitloopprogramma’s en uitloopmodellen worden passende vervangers geleverd. Door naleveringen van losse onderdelen wordt de garantie niet verlengd. Schade die ontstaat door foutieve montage, foutieve reiniging, onderhoud, vocht of onzorgvuldig gebruik van de keukenkasten is uitgesloten van garantie.
LET OP: schademeldingen door vochtproblemen worden altijd afgewezen voor reclamatie!
Verschillende oppervlakken en materialen reageren afhankelijk van lichtsoort (daglicht – kunstmatig licht) verschillend qua kleur. Kleur- en structuurverschillen op basis van de genoemde invloeden geven geen reden tot reclameren.
De door Online Keukenstudio aangeboden keukens komen van Nederlandse bodem. Zo kunnen wij dan ook toezien dat de kwaliteit van de gebruikte materialen en onderdelen volledig beantwoordt aan onze zeer hoge normen. Dat merk je direct aan het onberispelijke eindresultaat – dag in dag uit, jaar in jaar uit!

Online Keukenstudio geeft altijd 5 jaar onvoorwaardelijke garantie op de keuken.

2 Jaar garantie op onze werkbladen.

Een keuken werkblad wordt veelvuldig gebruikt in de keuken. Daarom is het van belang dat onze werkbladen van hoge kwaliteit zijn. Op onze werkbladen geven we een garantie van 2 jaar. Onjuiste montage, verkeerd gebruik, overmatige belasting, extreme hitte, of bijtende zuren zijn uitgesloten van reclamatie.

Tot wel 10 jaar garantie op apparatuur.

Standaard is de fabrieksgarantie op apparatuur 2 jaar.
Bij vrijwel alle apparatenleveranciers zijn er mogelijkheden om deze garantie uit te breiden naar 5 en soms zelfs tot 10 jaar.
U moet uiteraard aan een aantal voorwaarden voldoen, meestal bij aanschaf van minimaal 4 apparaten van 1 merk en aanmelding bij de desbetreffende fabrikant geldt deze verlengde garantie.
 Kijk hiervoor altijd de geldende acties en garantiebepalingen van uw gekozen fabrikant na.